torstai 19. syyskuuta 2013

Liiga-avaus ja Annukka Häkli

Tällä viikolla se taas alkaa, nimittäin ihan oikeat sarjapelit ja liigakausi 2013-2014. Hui! Reeneissä on käyty viisikkojuttuja läpi: hyökkäystä, puolustusta, karvausta, pelinkääntöä, peittotreenejä.. Ja jotenki kaikki tekeminen on vaikuttanu just siltä, että se sarja tosiaan alkaa tällä viikolla.



Eka peli siis pelataan tänä vuonna vieraissa KooVee:ta vastaan sunnuntaina. Tämä ilta on vapaata, ja huomenna on vielä reenit. Voisin kuvitella, että mitä pidemmälle viikkoa mennään, sen enemmän jännitys kasvaa. Onhan tää hienoa!

Liiga-avauksen ja kaiken kunniaksi julkaistaan tän vuoden pelaajakortit nyt ekaks täällä. Kuvat ei ehkä oo uusinta materiaalia, koska pelaajakorttikuvia ei tosiaan oo vielä tälle vuodelle.. Muttaniin, ensimmäisenä smurffikapu Annukka Häkli:

Annukka Häkli #10

Lempinimi: Annukka, Shäggy
Syntymävuosi: 1983
Kätisyys: left
Aiemmat seurat: Saksiniekat, SC Mupa, Merikoski SBT, OYUS
Eläin, joka kuvaa pelityyliäsi: Rynnäkköeläin
Kun pysähdymme ABC:llä, mitä herkkua syöt: Noutopöytä tai vuohenjuustokanaa vai mitä se on?!
Ammatti/Mitä opiskelet: Tradenomi, työskentelen palvelusihteerinä
Lemppari vieraspelikohde: Turku. Eiku tällä hetkellä varmaan NST ja Lappeenranta, siellä osataan järkätä ja sieltä saa vissyä. ;)
Erikoistalenttisi: Osaan puhua linnuille ja oon yhden äänen beatbox-talentti
Kerro jotain itsestäsi, mitä kukaan ei vielä tiedä: Oon ihan mukava tyyppi?

Kapteeniston (ei Annukan) kommentit: Joukkueen supreme-leader. Tunnetaan myös matkanjohtajana, joukkueenjohtajana, pelillisenä johtajana... Kun annukka on kentällä ääntä ja tapahtumia ei puutu. El Capitano.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti